Will you marry me (Ще се омъжиш ли за мен), изписано върху

...
Will you marry me (Ще се омъжиш ли за мен), изписано върху
Коментари Харесай

Любов като по филмите завърши с уникално предложение за брак на емблематично място в Лондон

Will you marry me (Ще се омъжиш ли за мен), изписано върху 14 чадъра, съумя да разтопи сърцето на болярката Полина Георгиева и тя сподели „ Да ” на своя обичан Кирил Стоянов. Предложението бе направено на фона на зашеметяващата панорама от площада Alexandra Palace пред погледите на най-близките другари на двойката и десетки англичани. Щастливите влюбени към този момент са определили дата за сватбата и са безапелационни, че тя ще се състои в остарялата столица, написа borbabg.com.

Любов като във филмите споходила Полина и Кирил едвам преди два месеца. И двамата обаче са уверени, че това е за цялостен живот и няма значение какъв брой време е минало от запознанството им. Търновката е на 32 години, а той на 27 години, от Плевен. Били сигурни в сериозността на възприятията си и по тази причина заживели дружно незабавно когато усетили първите любовни трепети. Любопитно е, че това е второ предложение за брак, което плевенчанинът й насочва, а досега нито родителите на Полина познават Кирил, нито неговите – нея. Семействата им разбрали за годежа от обществената мрежа Facebook, където двамата споделили клип на щастливото събитие.



Повече от седмица траяла подготовката за предлагането, показа годеникът. Той се постарал да уговори най-близките приятелки на обичаната си да участват на мястото, наел фотограф, който да запечата вечно страстта, а чадърите изписал и оцветил самичък.



„ Живеем дружно, по тази причина беше мъчно да се приготви всичко това. Наложи се да си взема почивен ден и да остана у дома, с цел да боядисам чадърите. Нямаше време и даже ги суших със сешоар. Мой другар ги изнесе от квартирата минути преди Полина да се прибере и да разкрие изненадата”, показа плевенчанинът.

„ В неделя бяхме тръгнали на кафе, защото имахме среща с негов другар до най-високата точка в Лондон. През цялото време сме се движили по проект, без да схвана. Следвали сме някакво момче до мястото, което да ни заведе там. Нищо не подсказваше какво ме чака “, добавя тя.

Когато пристигнали, нейните и неговите другари били на площада и отворили чадърите. Без съмнения Полина споделила „ Да”. Така на безименния й пръст той сложил втори годежен пръстен.

Щастливите влюбени избрали дата за сватбата мигновено – 18 май, а дестинацията – Велико Търново. Плануват и три медени месеца – два в Испания и един в Тайланд.

Смятат да работят още две-три години в Лондон, а по-късно да се устроят в България и да се радват на наследници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР